Buy bitcoins using Swish with Swedish Krona (SEK)

LocalBitcoins.com user najsbull wishes to sell bitcoins to you.

Price:

60,350.00 SEK / BTC

Payment method:

Swish

User:
najsbull

(feedback score 100 %, see feedback)

Trade limits:

100 - 14,285 SEK

Location:
Payment window:
1 hour

This trader is currently on vacation or is out of bitcoins. Please search for another trader.

Terms of trade with najsbull

★★★ Vänligen läs igenom följande innan Ni öppnar en trade ★★★

Hej och välkommen till najsbull. Jag har tradat här på localbitcoins sedan Januari 2016. Under denna tid har jag fått ihop över 15 000 trades med fler än 5000 olika köpare. Vill Ni ha bitcoins snabbt o smidigt så låter jag statistiken tala för sig själv, har fortfarande 0 minuter i release tider med 100% nöjda köpare. Läs gärna min feedback !

1️⃣ Skriv in önskat belopp i SEK eller Bitcoins och tryck sedan på “Send trade request”.

2️⃣ Följ instruktionerna som skrivs i tradens chat. Betala till angivet namn och nummer.

3️⃣ Betalningen godkänns och bitcoinsen släpps till Er plånbok här på hemsidan. Oftast under 1 minut !

För nya köpare:
✅ SMS-verifiering är ett krav.
✅ Swishen måste stämma överens med det namn och nummer som har verifierats.

✅ Har Ni några frågor eller synpunkter så tveka inte på att öppna en trade på minimum beloppet, sedan kan vi prata vidare i tradens chat.

Wickr: najsbullbtc
Email: najsbullbtc@protonmail.com

==============================
Trade villkor:
 
✅ När en trade öppnas antas Ni ha förstått och accepterat villkoren så som beskrivs i dessa "Terms of trade".

✅ SMS-verifierng är ett krav för alla nya köpare. Inga undantag.

✅ Inga tredje-parts betalningar accepteras! Betalningar måste komma från det namn och nummer som har verifierats.

✅ Har Ni bytt namn och/eller nummer sedan verifieringen är Ni skyldiga att verifiera de nya uppgifterna med mig; innan någon betalning skickas.

✅ Trades som markeras som betalda innan köparen har betalt det fulla beloppet till angivet namn och nummer kommer att hävas och behövas göras om.

✅ Tradens fulla belopp skall betalas enligt beloppet som hittas i tradens detaljer, “Trade info”. Betalningens namn och nummer skrivs manuellt av mig i tradens chat. Bitcoinsen släpps först efter att det fulla beloppet är betalt till angivet namn och nummer. Köparen ansvarar och betalar själv för eventuella misstag eller avgifter som tillkommer betalningen.

För vissa trades kommer en eller fler av följande saker att behövas:
✅ Bild(er) på giltig id-handling.
✅ Bild(er) på selfies.
✅ Bild(er) på handskrivet kvitto.
✅ Tydliga instruktioner skrivs i tradens chat vid varje typ av verifiering. Samtliga bilder skall laddas upp i tradens chat.

✅ Jag reserverar mig rätten att häva traden utan specifik anledning, när som helst. Ifall betalning skett så kommer pengarna återbetalas till det namn och nummer som de kom ifrån.

✅ Jag reserverar mig rätten att ändra och uppdatera villkoren i dessa "Terms of trade" när som helst och enligt eget tycke. Det är köparens ansvar att läsa och hålla sig uppdaterad med dessa villkor innan en trade öppnas.

⚠️ Jag reserverar mig rätten att vid aning om penningtvätt, bedrägeri eller andra omständigheter som skulle kunna ge anledning(ar) att tvivla på transaktionen i fråga; Att behålla/låsa de överförda pengarna på mitt bankkonto, samt hålla bitcoinsen låsta i escrow tills nödvändig information har verifierats av banker och/eller andra myndigheter. Oftast kan traden avslutas och bitcoinsen släppas när verifieringen är klar. Processen kan ta flera bankdagar och beror på svarstider hos de olika instanserna.

⚠️ När traden har avslutats och är "released" eller "släppt"; "När bitcoins från tradens escrow har överförts från min plånbok till Er plånbok här på localbitcoins", då anses köpet som slutfört.
Återbetalningar kan ej krävas efter att köpet har slutförts under några omständigheter. Det är upp till köparen att titta upp eventuella annons kurser, avgifter eller andra kostnader som tillhör traden och kan påverka priset per bitcoin, innan köpet slutförs.

⚠️ Vänligen notera att om någon eller delar av dessa punkter inte följs så kommer traden att hävas och bitcoinsen kommer aldrig släppas från escrow under några omständigheter, oavsett vad som tidigare är överenskommet i den aktuella traden.

⚠️ Skulle en misstänkt eller illegal transaktion inträffa så delar jag all nödvändig information med polis, banker och andra myndigheter som kan vara intresserade av tradens detaljer. Jag kommer också att rapportera Ert konto till supporten på localbitcoins och ladda upp samtliga bevis till dem.

⛔️ Betalningar som inte stämmer överens med verifierat namn och nummer kommer omedelbart att Swishas tillbaka; sedan kommer traden att hävas med omedelbar verkan.

Notera: JAG KÖPER OCH SÄLJER EJ BITCOINS FÖR ILLEGALA SYFTEN. ALL TRADING SKER MED HJÄLP AV EN GODKÄND REVISOR OCH UTFÖRS ENLIGT SVENSK LAG SÅ SOM DET UPPGES PÅ SKATTEVERKETS HEMSIDA UNDER “Virtuella valutor”.

==============================
Kontakta mig:

Wickr: najsbullbtc
Email: najsbullbtc@protonmail.com

Opening hours

  • Sun: 00:00 - 24:00
  • Mon: 00:00 - 24:00
  • Tue: 00:00 - 24:00
  • Wed: 00:00 - 24:00
  • Thu: 00:00 - 24:00
  • Fri: 00:00 - 24:00
  • Sat: 00:00 - 24:00
Timezone: Europe/Stockholm

Listings with this ad

Didn't find the deal you were looking for? These LocalBitcoins.com listings have more bitcoin trade deals similar to this one: