Buy bitcoins using Bank: Bármelyik bank, azonnali teljesítés 0-24h! with Hungarian Forint (HUF)

LocalBitcoins.com user newhope2020 wishes to sell bitcoins to you.

Price:

12,431,279.68 HUF / BTC

Payment method:

Bank: Bármelyik bank, azonnali teljesítés 0-24h!

User:
newhope2020

(feedback score 100 %, see feedback)

Trade limits:

5,000 - 836,236 HUF

Location:
Payment window:
1 hour 30 minutes

How much you wish to buy?

HUF
BTC

Sign up and buy bitcoins instantly.

Sign up free

Signing up is free and takes only 30 seconds.

Read the the terms of the trade and make sure you can comply with them. Use this form to send in a trade request with the sum you wish to trade. After opening the trade request it is possible to discuss with the trader in LocalBitcoins.com messaging system.

Open trade requests and message inbox can be found under Dashboard under your user profile page. You can send and receive messages with the trader there.

For more information see quick buy guide.

After sending the trade request you get the payment details.

Trader may not publish the payment details directly and asks you to contact to get the exact account name needed for the payment. In this case, send a LocalBitcoins.com message to the the trader and ask for the further details.

When buying bitcoins online, the payment window is 90 minutes, but this may vary depending on the payment method and the terms of the trade.

If you need help on how to make the payment use LocalBitcoins.com messaging to discuss with the trader how to make the payment.

You can cancel the trade before making the payment. You find open trades under Dashboard in your user profile.

Terms of trade with newhope2020

THIS TRADE ONLY HUNGARIAN CUSTOMERS !

Trading language: Hungarian

Általában max. 30 percen belül tudok valaszolni!

Ha még nem próbált itt vásárolni, ezen leírás alján megtalálhatóak a fontosabb tudnivalók.

FONTOS! Csak akkor indítson kereskedést, ha 90 percen belül tudja utalni a vételárat (az nem gond, ha csak másnapra ér a számlámra). Az átutalás megtörténte után nyomja le a "I have paid" gombot.

A BARION.COM-ról (Sense/Net zRt.) NEM FOGADOK el átutalásokat !

Ha a Localbitcoins-on nincs ellenőrzött státusza (ID, Passport or Driver’s : verified a profile-nál) úgy kérhetem az átutalótól a személyi igazolványa másolatát a visszaélések elkerülése végett. Ez itt feltölthető a kereskedés kezdetén.

A Localbitcoins-on regisztrált névnek egyeznie kell az átutaló (vagy befizető) nevével!Csak magyar IP-címmel és magyar regisztrált telefonszámmal lehetséges a kereskedés!

A Localbitcoins-os vásárlás főbb szabályai

1. Vásárlást kezdeni a "SEND TRADE REQUEST" gombbal lehet. Meg kell adni a megvásárolni kivánt mennyiséget vagy a vásárlásra szánt összeget. CSAK AKKOR INDÍTS KERESKEDÉST HA KOMOLYAN IS GONDOLOD !Amint megnyomtad a gombot, a Localbitcoins zárolja a pénztárcámból a megvásárlandó BTC mennyiséget.
2. Általában 90 perc áll rendelkezésre jelezni, hogy megtörtént az átutalás vagy a befizetés. Ezt a "I have paid" gombbal lehet megtenni.
3. Amint megérkezik az átutalás (ez max. 1-2 perc) én a RELEASE BTC gombbal jelzem a Localbitcoins felé, hogy elengedhetik a zárolt BTC-t. Ez az Ön pénztárcájába érkezik, onnan bárhová tovább lehet küldeni.
4. Ha az itteni hirdetéseimben éppen nincs BTC eladó, természetesen akkor is tudok eladni, kérem írjon a bitcoinhun2014@pm.me címre vagy ha volt már
kereskedésünk akkor itt is lehet a chat ablakban.

bitcoinhun2014@pm.me
@bitcoinhun2014

Opening hours

  • Sun: 00:00 - 24:00
  • Mon: 00:00 - 24:00
  • Tue: 00:00 - 24:00
  • Wed: 00:00 - 24:00
  • Thu: 00:00 - 24:00
  • Fri: 00:00 - 24:00
  • Sat: 00:00 - 24:00
Timezone: Europe/Budapest